Maat 7500 TS

« 1 2 »

Maat 7500 ts    Maat 7500 TS este o alarma auto de ultima generatie ce include tehnologii recent aparute si incluse deja in dispozitivele si gadgeturile electronice atat de des intalnite acum pe piata: afisaj color, comenzi prin intermediul unui display de tip touchscreen, sinteza vocala, teme selectabile, etc.

Printre facilitatile oferite se numara posibilitatea pornirii motorului din telecomanda, atat la comanda directa cat si la anumite ore prestabilite sau la o temperatura exterioara presetata, posibilitatea verificarii temperaturii exterioare, a nivelului de incarcare a bateriei, a datei si orei la care s-au inregistrat declansari ale alarmei si tipul de senzor activat.

Pagerul alarmei Maat 7500 TS dispune de o interfata intuitiva usor de utilizat, cu iconuri ce simbolizeaza fiecare functie disponibila, acestea fiind impartite in mai multe pagini intre care se poate naviga rapid pentru a activa sau vizualiza functia dorita. Pentru economisirea acumulatorului inclus in pager ecranul este stins in modul inactiv. Acesta se poate activa dintr-un buton plasat in lateral, moment in care apare pagina de start ce indica starea alarmei, nivelul de incarcare al bateriei, antena ce confirma comunicarea cu unitatea centrala de pe masina, ceasul si tipul de avertizare, sonora si / sau vibratie.

Din pagina de start se poate accesa prima pagina cu comenzi prin simpla atingere a oricarei zone a ecranului touch screen. Fiecare pagina contine 6 iconuri, 4 dintre ele reprezentand functiile disponibile, iar celelalte doua din partea de jos a ecranului fiind comenzile de navigare intre pagini. Pe prima pagina sunt prezente iconurile de pe care se poate comanda armarea si dezarmarea alarmei, activarea functiei de pornire motor si comanda de deschidere portbagaj.

pagina start pagerpagina start pagerpagina a doua pager pagina a treia pager

 

 

 

 

 

In pagina a doua se regasesc comenzile pentru functiile auxiliare 3, 4, 5 si 6, in pagina a treia se gasesc comenzile de armare si dezarmare silentioasa, comanda de armare cu excludere senzor de soc si comanda functiei de panica. In pagina a patra se poate programa pornirea zilnica a motorului si durata acesteia, in pagina a cincea se poate verifica starea motorului (pornit / oprit), temperatura din compartimentul motor si tensiunea bateriei masinii. In pagina a sasea se poate seta logoul ce apare in pagina de start precum si limba in care se fac avertizarile prin sinteza vocala.

pagina a patra pagerpagina a cincea pager     pagina a sasea pager     pagina a saptea pager

 

« 1 2 »